Съществен съвет - как да почистите изгорял съд

Почистването на съдовете за готвене е ненужна работа. Благодарение на малко мъдър съвет, вече не е нужно да търкате следите от изгорели мазнини върху съдовете за готвене. Само за няколко минути съдът се полира. Ето как да го приложите.

Изгорелите отломки не могат лесно да бъдат премахнати, колкото и да настоявате. Звучи ли Ви познато? Благодарение на един прост и брилянтен съвет, съдовете за готвене, особено тези с изгорели остатъци, ще бъдат спасени!

 

sirim

И така, какво трябва да направим?

Поставете две чаши вода в купа, към която добавете половин чаша препарат на прах Sano Maxima, разбъркайте и след това сложете съдържанието да заври на котлона. На слаб огън варете водата и разтвора за препарат за около 15 минути. Още 2-3 минути кипете съдържанието на силен огън, след което свалете съда от котлона. Оставете го да се охлади. Изсипете съдържанието и отстранете изгорелите остатъци с дървена лъжица.

Остатъците, останали в основата на съда, могат да бъдат почистени с препарат за миене на съдове Sano Spark и телена гъба. В случай на съд с чувствителен слой, разтрийте го с мека гъба, за да избегнете надраскване.

И така - съдът е полиран!

ÎNAPOI >