За компанията

Преди петдесет години в малка зала на улица Леванда в Тел Авив Бруно Ландсберг се създаде мини завод за почистване на продукти. Фабриката започна с трима служители, които създадоха първите два продукта в историята на Sano: гранули против молец, опаковани в найлонови торбички и продукт за почистване на тоалетната, бутилирана в розово пластмасово стъкло. Бруно нарече продукта  „Sano“ – чист, вдъхновен от латинската поговорка „Mens sana in corpore sano“, преведено като „здрав дух в здраво тяло“. По това време продуктът беше много успешен и изключително завладяващото му име се превърна в марка сама по себе си, която ще спечели уважение и известност, но също така и милиони лоялни клиенти.

В България SANO присъства повече от 15 години и има портфолио от 400 продукта в различни категории: тоалетни принадлежности и лична хигиена, за възрастни и бебета, продукти за почистване и поддръжка, прах за пране, балсами за гел и тъкани, инсектициди и пестициди, хартиени продукти и продукти, посветени на HoReCa и индустриалния сегмент. Част от международната група Sano Bruno’s Enterprises също са козметичните марки Softcare, Careline и Natural Formula.

Продуктите се предлагат в повечето търговски мрежи, в традиционните магазини близо до вас, в онлайн магазините и в други магазини партньори на Sano.