Oferă îngrijirea corespunzătoare și un miros plăcut hainelor cu Sano

Spălatul rufelor reprezintă o necesitate și fie că ne place sau nu această activitate ne ocupă ceva timp. Important este să alegem produse potrivite și eficiente care să ne ușureze foarte mult munca. În primul rând o mașină de spălat face cam toată treaba în acest sens doar că aceasta nu poate funcționa la cote maxime dacă nu are cele mai bune produse.

Parfrumul intens oferit hainelor cu noua gamă Maxima

Sano este un brand extrem de cunoscut prin faptul că are foarte multe produse eficiente care ajută menținerea curățeniei casei și nu numai. Întreaga gamă de produse Sano poate fi găsită pe site-ul lor oficial www.sanoproduse.ro. Mai nou, ei au lansat o gamă pentru curățarea hainelor și am primit un astfel de kit complet de produse pe care să le încerc și să mă pot prununța în privința acestora.

Maxima este cea mai nouă gamă de produse lansate de cei de la Sano. Aceasta conține o gamă completă de produse. La capitolul detergent Maxima poate fi găsit sub formă de detergent pudră sau lichid. Ca și arome acesta se poate găsi gama Spring Flowers sau Mountain Fresh, dar și o gamă special concepută pentru bebeluși.

Balsamul de rufe ultra intens și persistent de la Maxima conține 4 game principale: Soft Silk, Blue Blossom, Golden Sunset și Wild Pearl și o gamă specială pentru bebeluși.

Detergent pudră Maxima

Trebuie să recunosc și să fac mențiunea din start că a fost o provocare pentru mine să încerc varianta pudră de la Maxima. Nu am mai folosit de foarte mult timp genul ăsta de detergent și că mai mult m-am lipit de detergentul lichid pe care l-am găsit extrem de practic. După ce am început să folosesc varianta pudră am realizat că este o chestie de obișnuință și că eficiența acestuia poate veni și în această variantă.

Detergentul Maxima promite dublă putere de curățare cu ajutorul celor 3 ingrediente puternice: oxigen activ, enzime și detergenți. Această tehnologie avansată combină o curățare în profunzime cu un parfum intens. Combinația unică de oxigen activ, enzime și detergenți ajută la o îndepărtare puternică a petelor. Este important de menționat că detergentul oferă un miros fin, delicat și de durată hainelor chiar și fără balsam.

Eu am încercat varianta de detergent Maxima Mountain Fresh care m-a surprins plăcut prin mirosul și eficiența acestuia. L-am încercat pe haine singur sau împreună cu balsamul de rufe și mi-a plăcut mult în ambele variante. Am vrut să-l încerc pe petele de mâncare de pe hainele copilului și chiar mi s-a părut că face față mult mai bine decât restul produselor încercate.

Balsam de rufe Maxima – parfum ultra intens și persistent

Balsamul de rufe Maxima este foarte concentrat și vă puteți da seama de acest aspect încă de la prima folosire. Balconul se umple de un miros puternic și plăcut, dar în același timp nu este absolut deloc deranjant. Ca să nu mai vorbesc că mirosul este prezent chiar și în țesătura hainelor pe care le-am spălat.

  • Soft Silk – inspirat din mirosul delicat al florilor de migdal, briza proaspătă de primăvară și mângâierea blândă de mătase. Cu un miros extrem de firos și subtil, acesta poate fi găsit aici la reducere.
  • Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, apa rece și florile albastre de primăvară. Acesta este balsamul care m-a cucerit încă de la început și pe care l-am folosit în întregime. Acesta poate fi regăsit aici și pe lista produselor consumate de mine luna trecută.
  • Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții, cu al său parfum curat și proaspăt.
  • Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe.
  • Maxima Baby – un balsam care catifelează țesăturile și menține hainele bebelușilor fine și confortabile. Este potrivit pentru pielea sensibilă a bebelușilor

Balsamul Maxima are un litru și și o sticlă poate fi folosită pentru 50 de spălări. Trebuie să aveți în vedere că este un balsam concentrat și pentru un miros plăcut este suficient să respectați gramajul indicat pe etichetă. Mai exact, balsamul se toarnă în capac și ar fi indicat să începeți cu 20 ml, urmând să creșteți treptat cantitatea dacă vi se pare că v-ar plăcea un miros ceva mai intens. Mașina mea de spălat are o capacitate de 8 kg și dacă a pun aproape plină prefer să pun ceva mai mult balsam, iar dacă o folosesc la jumătate din capacitatea acestuia atunci pun cedva mai puțin balsam. După câteva folosiri veți aproxima totul din ochi și veți vedea care este cantitatea care vă mulțumește.

Voi ați încercat noile produse de la Sano – Maxima? Chiar aș vrea să știu care este preferatul vostru și cât de eficiente vi s-au părut.

Informații despre Rokolla si proiectele sale găsiți aici:https://www.rokolla.ro/despre-mine/

Articolul este disponibil aici:https://www.rokolla.ro/2020/02/ofera-ingrijirea-corespunzatoare-si-un-miros-placut-hainelor-cu-noile-produse-de-curatare-sano/

ÎNAPOI >