Осигурете на дрехите си правилната грижа и страхотен аромат със Sano

Прането е необходимост и независимо дали ни харесва или не, то отнема част от времето ни. Важното е да изберем подходящи и ефективни продукти, които да улеснят значително работата ни. На първо място, пералната машина върши почти цялата работа, но тя няма да работи по най-добрия начин без най-добрите продукти.

Интензивен аромат за дрехи с новата Парфюмна колеция на Sano Maxima

Sano е популярен израелски бранд, който разработва много и ефективни продукти, които помагат да поддържате вашят дом и вашите дрехи чисти.

Maxima Перилни препарати Mountain Fresh, Spring Flowers, могат да се намерят на пазара, под формата на гел или прах. .

Ултра концентрираните омекотители се предлагат в 4 парфюмни аромата: Soft Silk (Мека коприна), Blue Blossom (Сини цветя), Golden Sunset (Златен залез) и Wild Pearl (Дива перла), както и специална гама за бебета.

Прах за пране Sano Maxima

Праха за пране Maxima обещава двойна почистваща сила с 3 мощни съставки: активен кислород, ензими и детергенти. Тази усъвършенствана технология съчетава дълбоко почистване с интензивен аромат. Уникалната комбинация от активен кислород, ензими и детергенти спомага за мощното отстраняване на петната. Важно е да се отбележи, че детергентът осигурява фин, деликатен и дълготраен аромат на дрехите дори без балсам.

Ултра концентрирани омекотители Sano Maxima Парфюмна Колеция

Омекотителите са силно концентрирани и можете да разберете това още при първата употреба. Вашето пране е изпълнено със силен и приятен аромат.

  • Soft Silk – Вдъхновен от деликатния аромат на бадемови цветове, свежия пролетен бриз и нежната ласка на коприната.
  • Blue Blossom – Вдъхновен от прохладния сутрешен бриз и сини пролетни цветя. Това е омекотителят, с най-продаван аромат сред серията и е любимец на потребителите.
  • Golden Sunset – Вдъхновен от пролетните цветя и сутрешната роса, с чист и свеж аромат.
  • Wild Pearl – вдъхновени от деликатния аромат на бели цветя.
  • Maxima Baby – омекотител, предназначен за деликатни тъкани той се грижи за нежната бебешка кожа и е подходящ и за хора с чусвсвителна кожа. Запазва бебешките дрехи меки и удобни.

Омекотителите Sano Maxima Парфщмна Колекция могат да с енамерят от разфасовки от един литър в бутилка, като количеството е достатъчно за 40 изпирания. Имайте предвид, че това е омекотителят е концентриран и е препоръчително да се спазва обозначената на етикета на продукта дозировка. По-конкретно, една капачка от омекотителя е равна на 20 мл, това е достатъчното количество за една пералня, ако все пак предпочитате по-силкен аромат, можете постепенно да увеличавате дозировката.

Опитвали ли сте продуктите на Sano Maxima? Кой е любимият ви и доколко са ефективни за вас?

ÎNAPOI >