Как да се отървете от неприятната миризма в хладилника?

Хладилникът понякога може да абсорбира неприятни миризми поради разлята храна, непокрита храна, но и от други причини. Какъв чудесен съвет може да ви помогне да се отървете от неприятните миризми?

 

unnamed-3

Храната, съхранявана в хладилника за дълго време или разлят сос може да създадат неприятна миризма в хладилника. И така, как можете да се отървете от тези миризми от хладилника?

Преди да приложите нашите съвети, изпразнете хладилника си и изхвърлете старата или с изтекъл срок на годност храна. В запечатана кутия съхранявайте храна със силни миризми, като лук и избършете хладилника, ако петна от храна останат на рафтовете.

За да се поемат силни миризми, поръсете сода за хляб по рафтовете и след половин час я избършете добре и след това приберете храната обратно в хладилника. За да се предотврати появата им, препоръчително е да използвате абсорбента за неприятни миризми в хладилника Sano Fresh Odor. Продуктът, базиран на активен въглен, абсорбира миризми за поне четири месеца и може да бъде ефективен в килера или кухненските шкафове.

 

 

ÎNAPOI >